Studio

Wij zijn met onze Skinetic-Art studio gevestigd in Kapellebrug. Een Tattoo of Piercing geeft een extra dimensie aan uw persoonlijkheid. In onze moderne studio staan uw wensen centraal. Kijk op de site in de fotoalbums wat mogelijk is. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Skinetic Art bestaat sinds januari 1994. Wij zijn begonnen in Hulst, waar twee jaar gewerkt is om daarna naar Kapellebrug te verhuizen, waar we een mooie locatie en betere facaliteiten hebben om ons werk met ge grootst mogelijke zorg uit te kunnen oefenen.

Skinetic Art is voortdurend bezig met de nieuwste technieken op het gebied van Tattoo en Body Piercing, waarbij hygiëne vanzelfsprekend op de eerste plaats komt. Wij werken volgens de nieuwe, sinds 2007 geldende hygiëne richtlijnen en zijn goedgekeurd door de GGD Zeeland.

Voor piercing hoeft niet per se een afspraak gemaakt te worden, voor een tattoo wel. Bij voorkeur telefonisch. Er worden voor Tattoos geen prijsopgaven via telefoon of email gedaan, daar dit vaak tot misverstanden leidt. Wij verzorgen ook studiofotografie. Informeer naar de mogelijkheden.

Op zondag en maandag zijn wij gesloten.